Модератор тематске области "Модели, организација и дистрибуција јавних простора", у оквиру радионице "Урбани кафе: Бања Лука...2030...2040"

Наслов

Модератор тематске области "Модели, организација и дистрибуција јавних простора", у оквиру радионице "Урбани кафе: Бања Лука...2030...2040"

Опис

И. Каран, T. Тркуља, Модератор тематске области "Модели, организација и дистрибуција јавних простора", у оквиру радионице "Урбани кафе: Бања Лука...2030...2040", Катедра за урбанизам, Архитектонско-грађевинско-геодетски факултет, Универзитет у Бањој Луци; Центар за одрживост и интегративни дизајн Универзитета у Бањој Луци, у сарадњи са Градском управом Бања Лука, Бањалучком сплав, 2018.

Идентификатор

/unibl/sci/idNaucniRad:26737

Тип

Датум

Библиографски цитат

И. Каран, T. Тркуља, Модератор тематске области "Модели, организација и дистрибуција јавних простора", у оквиру радионице "Урбани кафе: Бања Лука...2030...2040", Катедра за урбанизам, Архитектонско-грађевинско-геодетски факултет, Универзитет у Бањој Луци; Центар за одрживост и интегративни дизајн Универзитета у Бањој Луци, у сарадњи са Градском управом Бања Лука, Бањалучком сплав, Mar, 2018

Референца

Презентовано

Бањалучком сплав

Издавач

Катедра за урбанизам, Архитектонско-грађевинско-геодетски факултет, Универзитет у Бањој Луци; Центар за одрживост и интегративни дизајн Универзитета у Бањој Луци, у сарадњи са Градском управом Бања Лука

Листа аутора

Веза

Position: 93436 (17 views)