Moderator tematske oblasti "Modeli, organizacija i distribucija javnih prostora", u okviru radionice "Urbani kafe: Banja Luka...2030...2040"

Title

Moderator tematske oblasti "Modeli, organizacija i distribucija javnih prostora", u okviru radionice "Urbani kafe: Banja Luka...2030...2040"

Description

I. Karan, T. Trkulja, Moderator tematske oblasti "Modeli, organizacija i distribucija javnih prostora", u okviru radionice "Urbani kafe: Banja Luka...2030...2040", Katedra za urbanizam, Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet, Univerzitet u Banjoj Luci; Centar za održivost i integrativni dizajn Univerziteta u Banjoj Luci, u saradnji sa Gradskom upravom Banja Luka, Banjalučkom splav, 2018.

Identifier

/unibl/sci/idNaucniRad:26737

Type

Date

Bibliographic Citation

I. Karan, T. Trkulja, Moderator tematske oblasti "Modeli, organizacija i distribucija javnih prostora", u okviru radionice "Urbani kafe: Banja Luka...2030...2040", Katedra za urbanizam, Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet, Univerzitet u Banjoj Luci; Centar za održivost i integrativni dizajn Univerziteta u Banjoj Luci, u saradnji sa Gradskom upravom Banja Luka, Banjalučkom splav, Mar, 2018

References

presented at

Banjalučkom splav

Publisher

Katedra za urbanizam, Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet, Univerzitet u Banjoj Luci; Centar za održivost i integrativni dizajn Univerziteta u Banjoj Luci, u saradnji sa Gradskom upravom Banja Luka

list of authors

Relation

Position: 90232 (18 views)