Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja.

Наслов

Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja.

Опис

Lj. Stanivuk, D. Stojisavljević, S. Šiljak, Lj. Jandrić, J. Niškanović, Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja., Projekat ''Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj'', pp. 1 - 153, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Banja Luka, 2015.

Идентификатор

/unibl/sci/idNaucniRad:11452
616.379-008.64-06:616.13/.14 (497.6 Republika Srpska)
978-99955-87-24-6

Тип

Датум

Библиографски цитат

Lj. Stanivuk, D. Stojisavljević, S. Šiljak, Lj. Jandrić, J. Niškanović, Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja., Projekat ''Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj'', pp. 1 - 153, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Banja Luka, 2015

Презентовано

Projekat ''Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj''
Banja Luka

Издавач

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske

Почетна страница

1

Крајња страница

153

Веза

Листа аутора

Position: 6285 (36 views)