Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja.

Title

Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja.

Description

Lj. Stanivuk, D. Stojisavljević, S. Šiljak, Lj. Jandrić, J. Niškanović, Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja., Projekat ''Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj'', pp. 1 - 153, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Banja Luka, 2015.

Identifier

/unibl/sci/idNaucniRad:11452
616.379-008.64-06:616.13/.14 (497.6 Republika Srpska)
978-99955-87-24-6

Type

Date

Bibliographic Citation

Lj. Stanivuk, D. Stojisavljević, S. Šiljak, Lj. Jandrić, J. Niškanović, Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj, izvještaj o reultatima istraživanja., Projekat ''Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj'', pp. 1 - 153, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Banja Luka, 2015

presented at

Projekat ''Procjena kvaliteta glikoregulacije i prisustva vaskularnih komplikacija u osoba sa šećernom bolešću u Republici Srpskoj''
Banja Luka

Publisher

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske

page start

1

page end

153

Relation

list of authors

Position: 4782 (37 views)